Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 23 iulie 2009

Iasi: Nepasare pe "Soseaua mortii"

ilele de Craciun, ce ar fi trebuit sa fie de vis pentru oricine, s-au dovedit, pentru destui ieseni, pline de incercari. Venind sau plecand dinspre Iasi, pe o sosea europeana — DE 583 — destui soferi au avut de trecut o grea proba — cea a poleiului. Si asta in ciuda celor sustinute de drumari, care considera ca si-au facut datoria la timp. Politistii au spus ca accidentele petrecute pe drumul cu pricina, cate 25 sau chiar 30 pe zi, au fost provocate de zapada sau poleiul de pe drum. Cert este ca, cel putin in a doua zi de Craciun, dupa ora 16, cei prinsi in trafic
in zona Podu Iloaiei au facut "piruete" cu masinile, si asta la o viteza de maxim 30 km/ora.

DE 583 a fost, in ziua cu pricina, de la Targu Frumos la Iasi, un imens patinoar. Iar masinile tamponate n-au fost putine. Si, atunci cand soferii se chinuiau sa treaca de pante tinand autoturismele sub control in timp ce mergeau in coloana, un vehicul
al Politiei Rutiere patrula linistit, cerandu-le sa reduca viteza
, Cat despre utilajele care sa imprastie materiale antiderapante, acestea probabil se odihneau, probabil, in parcari. E drept ca, dupa un drum de cosmar, a aparut o astfel de masina care risipea ici si colo nisip, dar... pe sensul opus, adica dinspre Iasi spre Targu Frumos, unde traficul era mult mai redus. Seara i-a prins pe soferi pe aceeasi sosea plina de polei, mergand cu viteza redusa pana aproape de zero, prin localitati neluminate si cu colindatori pe mijlocul drumului.

Mai rau ca pe drumurile judetene

Multi soferi se intorceau de la rudele pe care fususera sa le viziteze sau de la una dintre cele mai apropiate statiuni — Durau. Insa, desi se temusera de drumurile de munte, prin padurile si satele nemtene au avut parte de o surpriza placuta: in ciuda viscolului de acolo, respectivele sosele erau de-a dreptul curate. Practic, utilajele de deszapezire actionasera fara oprire, iar in curbe si in zonele de urcus, pe sosea fusesera imprastiate tot felul de materiale antiderapante, inclusiv criblura. Asa ca masinile au putut circula fara probleme pana la intalnirea cu un drum de rang si importanta superioara — DE 583. Cunoscut si sub denumirea de "Soseaua mortii", din cauza nenumaratelor accidente cu victime ce se produc de-a lungul sau, DE 583 nu s-a dezmintit. Incercarea de a evita o tamponare in lant, atunci cand un sofer inconstient a incercat sa depaseasca coloana, s-a soldat cu masini ce au derapat, una cate una, in ciuda cauciucurilor de iarna. Iar tentativa de a merge pe propriile picioare era de-a dreptul riscanta, din cauza poleiului. Si asta in conditiile in care una dintre benzi era plina de zapada, adica aproape impracticabila. Drumarii sustin, insa, ca ei si-au facut datoria. "Pana acum s-au folosit aproximativ 800 de tone de material antiderapant", a spus Vlad Cercel, seful sectiei de Drumuri Nationale Iasi. El a precizat ca, in zilele de Craciun, cand a nins, au fost probleme doar pe tronsonul Targu Frumos – Strunga si in Pascani, insa "nu au fost blocaje de lunga durata": "Nu au fost inregistrate nici incidente majore, doar cateva tamponari, deoarece masinile nu erau dotate cu cauciucuri de iarna". Vlad Cercel a adaugat ca, in zilele urmatoare, 50 de drumari vor asigura buna functionare a soselelor din judet, insa a adaugat ca, in cazul in care cineva ramane blocat, poate sa sune la numerele de telefon 0232/219240 si 0232/219241: "Avem inchiriate 23 de utilaje si sase proprii si vom interveni in caz de nevoie".

Au existat si victime

Potrivit conducerii IJP, numarul tamponarilor s-a mentinut constant in aceasta perioada, insa s-au schimbat cauzele. Daca pana acum, de vina era viteza excesiva, acum problemele au fost cauzate de drumul acoperit de zapada si de polei. "Conform ofiterilor de la Biroul
Tamponari, media zilnica a acestor evenimente a fost la fel ca in alta perioada a anului, adica de 25-30 de tamponari. Cauzele producerii acestora au fost insa derapajul si neadaptarea vitezei la conditiile de drum acoperit cu zapada sau polei", a spus inspector Virginia Pralea, purtator de cuvant al IPJ Iasi.
Nici accidentele grave produse din aceleasi cauze nu au lipsit. Pe 27 decembrie, pe DJ 282, in afara localitatii Movileni, s-a produs un accident rutier in urma caruia doi tineri au ajuns in stare grava la spital. "Victor C., de 34 de ani, in timp ce conducea autoturismul, a patruns pe contrasens si a acrosat doi pietoni care se deplasau regulamentar din directia Movileni spre Gropnita. Victimele — Mihai P., de 18 ani, si o tanara de 17 ani — au fost transportate la spital pentru asistenta medicala. Conducatorul auto este cercetat pentru vatamare corporala", a spus inspector Virginia Pralea. De asemenea, Adrian P., de 40 de ani, din judetul Neamt, in timp ce conducea autospeciala Volkswagen, dinspre Pascani spre Roman, pe DJ 208, pe carosabil acoperit cu un strat de zapada batatorita, a accidentat-o grav pe Maria A., de 82 ani, din localitate, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure
.
Si ieri, un grav accident a avut loc in municipiul Iasi, in zona Nicolina, acesta soldandu-se cu trei victime. "Este vorba de doua femei si un barbat. Una dintre cele doua femei este in stare foarte grava. Pentru scoaterea victimelor din masina a fost nevoie de interventia descarcerarii", a spus dr. Diana Cimpoesu, coordonatorul SMURD Iasi.

Niciun comentariu: