Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

miercuri, 25 februarie 2009

Iri si Moni, imagine fara voie pentru painea feliata

Un spot cu actori care ironizeaza viata mediatizatului cuplu face reclama la painea French Toast.

Irinel Columbeanu pare ca vine acasa, in Bentley-ul lui. „Motanica, vin acasa”, anunta el prin telefon. „Te astept, coconel”, ii raspunde consoarta, agitata. „Cand vine acasa, pregateste-i o felie de French Toast...”, se aude vocea din fundal, pe imaginea barbatului care vine acasa „...sa nu plece pe stomacul gol”, continua comentariul, de data
aceasta ilustrat de imaginea amantului grabit, care fuge in gradina, nu inainte de a gusta o felie de paine.

Tipul cu aparenta lui Columbeanu intra pe usa. „Misto”, spune el si ia o gura de paine. Final rotund: „French Toast - Cate felii, atatea posibilitati”, cu amantul prins de bodyguard.

La prima vedere reclama pare ca ii are ca protagonisti pe celebrii Irinel si Monica Columbeanu. La o privire mai atenta, se observa ca sunt actori. Desi asemanarea este evidenta, reprezentantii Vel Pitar (producatorii French Toast) spun ca e vorba doar de o coincidenta.

Soferul agentiei, „Columbeanu” de ocazie

Spotul este disponibil pe internet, dar campania va fi lansata abia la toamna. Reclama a ajuns on-line printr-o „scurgere”, clientul
neavand intentia de a o afisa acum. De altfel, spotul va fi urmat si de alte executii, dar Vel Pitar tine deocamdata secrete scenariile.
Directorul de creatie al agentiei de publicitate Next Advertising, Liviu David, s-a abtinut de la comentarii, „pana la lansarea spotului”. Compania
Vel Pitar a raspuns in aceeasi nota: „Exista intradevar in lucru o campanie pentru brandul French Toast, iar orice date
referitoare la concept creativ, agentie, target sau alte detalii specifice vor fi comunicate in momentul lansarii campaniei”.

Irinel Columbeanu nu este deranjat de spotul pentru paine si e constient de „capacitatea de vanzare a numelui”. „Eu pot fi asociat cu multe produse”, a declarat el. „Este cam saracacios. Putea fi mai bine realizat”, a spus Columbeanu despre spot.

Rolul lui Columbeanu a fost interpretat de soferul agentiei Next Advertising. „Vocea seamana. Nu e rau jucat. Dar este ca diferenta intre cafea si nechezol. Puteau sa-l faca cu noi”, a continuat el.

Irinel Columbeanu spune ca imaginea lor a fost folosita, „dar la limita legalului”. „E un pic necinstit. Daca m-ar fi sunat, foarte probabil ca nu i-as fi refuzat, dar nefacand-o, ma mai gandesc”, a spus el. „Un telefon era destul. O sa ma gandesc ce reactie voi avea atunci cand va aparea spotul.”

Prostiti in fata

Raspunsul companiei Vel Pitar este surprinzator. Explicatiile oferite pentru EVZ jignesc chiar si inteligenta unui telespectator mai putin cunoscator intr-ale lumii mondene.

„Nu exista nicio intentie de asemanare a personajelor din spotul publicitar cu cuplul mentionat de dumneavoastra”, a raspuns Ramona Sevastre, coordonator relatii publice Vel Pitar, compania care detine brandul French Toast. Si Irinel Columbeanu a ras cand a auzit explicatia companiei.

Pozitia Vel Pitar are pe alocuri si tente ironice: „Orice similitudini sunt pur intamplatoare. Probabil singura asemanare poate fi ca sunt potentiali consumatori ai produselor din gama French Toast”.

Raspunsul continua, de data aceasta mult mai generos, cu detalii despre pozitia French Toast pe piata romaneasca si despre modul de fabricatie al painii (cu tehnologia), de la selectarea fainii si pana la ambalare.

Parerea specialistului

„French Toast... hmmm, numele te duce cu gandul inevitabil in cel putin doua directii (din pacate, amandoua la prima mana): fie „boulangerie francaise” - adica brutarie priceputa frantuzeasca, fie „french kiss”/”menage a trois”/ „les grands amants” - adica aventura de alcov adusa de natiunea verisoara la rang de arta. Alegerea celei din urma ca si directie creativa putea fi, in mod evident, exploatata generos. N-as putea spune ca executia de fata ii face dreptate. Se amendeaza mondenul romanesc de carton (bravo pentru asta), dar pe de alta parte e cam ieftina si realizarea noastra. Previzibila, folosind ca mai veche gluma cu amanti din carte. asta e pacatul, ca uneori nu trecem de prima pagina.” Razvan Capanescu, Creative Director Publicis Romania

Niciun comentariu: